Webmonnik.nl Power Muesli Mix

Een nieuw jaar staat voor de deur. Een periode met nieuwe uitdagingen. Om een extra goede start  te maken, ontving je de  Webmonnik.nl Power Muesli Mix.

Hartelijk dank voor de fijne  samenwerking in 2012!

Webmonnik.nl muesli koker

De Webmonnik.nl Power Muesli Mix (575 gram) is een muesli met de volgende biologische ingrediënten: tarwevlokken, havervlokken, roggevlokken, paranoot, appelstukjes, rozijnen, amaranthvlokken en veel, heel veel Webmonnik-power.

Voedingswaarden per 100gr

  • BasismixEnergie 314kcal / 1316KJ
  • Eiwit 11,65g
  • Koolhydraten 59,64g ..waarvan suiker 0,86g
  • Vet 3,62g ..waarvan verzadigd 0,72g
  • Voedingsvezels 10,49g
  • Natrium 0,01g

Extra toevoegingen voor meer power

Amaranthvlokken

AmaranthvlokkenAmaranth behoort tot de oudste, door mensen verbouwde “graansoorten” (wijsneuzen merken graag op dat amaranth in werkelijkheid geen graan is, maar dat is een hele lange ingewikkelde uitleg). Amaranth is een energiebooster voor vermoeiende dagen.

Paranoot

ParanootVeel power en boost voor vermoeiende momenten, want paranoten zijn echte krachtpakketjes. De paranoot is dus je energievriend in de muesli. Qua smaak steeds vernieuwend en toch vertrouwd

Appelstukjes

AppelstukjesNatuurlijk zijn de appelstukjes (gedroogd) biologische geteeld. En de schil blijft waar ze is, want daardoor blijven de gezondste stoffen behouden. De echte appelfanaten zouden zich anders ongetwijfeld afvragen: “Appel zónder schil? Wie doet nou zoiets?”

Rozijnen

RozijnenHeerlijke gedroogde wijndruifjes. Erg gezond!