Online marketing diensten van Webmonnik.nl

Schakel Webmonnik.nl in voor je volledige online strategie, of voor specifieke online marketing opdrachten. Op deze pagina vind je een overzicht van de belangrijkste diensten. Staat jou gewenste online marketing-activiteit er niet bij, neem dan contact op met Webmonnik.nl om te inventariseren of ik je toch kan ondersteunen.

online marketing

Online marketing uitbesteden

Krijg de beschikking over een ervaren online marketeer, maar tegen beperkte kosten. Resultaat: een effectieve online strategie en meer rendement.

Lees verder…

Sociale media

Sociale media: strategie en uitvoering

Een optimale social media strategie voor jouw organisatie. Geen blabla, maar een praktische en effectieve aanpak. Met duidelijke doelen en meetbare resultaten!

Lees verder…

Verbeteradvies website

Verbeteradviezen website

Een onafhankelijke en kritische analyse van jouw website. In één document alle praktische verbeterpunten beschreven waarmee je alles uit je site haalt.

Lees verder…

Trainingen en workshops

Trainingen en workshops

Praktische en inspirerende trainingen. Altijd afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Je kunt er direct zelf mee aan de slag. In groepsverband, in-house, of privé

Lees verder…

Zoekmachine optimalisatie - SEO

Zoekmachine optimalisatie

Optimaliseer je website op de juiste manier voor zoekmachines en vooral voor de bezoekers van je site. Advies en uitvoer.

Lees verder…

Mailchimp ondersteuning

Mailchimp ondersteuning

Haal samen met Webmonnik.nl alles uit je e-mailmarketing via Mailchimp. Van advies, tot inrichting, training, of gewoon alles uitbesteden.

Lees verder…

Adverteren via Google AdWords - SEA

Adverteren via Google AdWords

Effectieve en meetbare AdWords campagnes waarmee je het verschil maakt. Advies, setup, monitoring en optimalisatie.

Lees verder…

Analytics & conversie optimalisatie

Analytics & Conversie optimalisatie

Het meetbaar maken van al je online inspanningen is de basis van online marketing. Instellen en advies over Google Analytics.

Lees verder…

WordPress advies

WordPress advies en ondersteuning

Praktisch en onafhankelijk advies. Resultaat: dé ideale WordPress site die volledig geoptimaliseerd is voor jouw doelen.

Lees verder…

Offertebegeleiding

Professionele begeleiding naar je nieuwe website

Wat als je website is verouderd is en je toe bent aan een nieuwe site? Webmonnik.nl ondersteunt je als onafhankelijke adviseur naar je nieuwe website.

Lees verder…