Professionele begeleiding naar je nieuwe website

Begeleiding naar je nieuwe website

Voor veel bedrijven is de website hét belangrijkste marketing- en saleskanaal. Het is daarmee een curiale online marketing tool. Maar wat als je website verouderd is en je toe bent aan een nieuwe site? Waar moet de nieuwe site aan voldoen, welk CMS heb je nodig en welk webbureau schakel je in? Allemaal vragen die cruciaal zijn voor het succes van je nieuwe website. Webmonnik.nl kan je als onafhankelijke partij begeleiden naar je nieuwe website. Hierdoor krijg je de site die je écht wilt en kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

Request for Proposal

Het begint allemaal met een goede beschrijving van de nieuwe website. Dit leggen we vast in een Request for Proposal (RFP). Wat staat zoal in dit document:

  • Beschrijving doelgroepen, doelen en online conversiedoelen.
  • Beschrijving technische eisen.
  • Uitgangspunten meetbaarheid.
  • Eisen m.b.t. zoekmachines.
  • Uitgangspunten vormgeving.
  • Beschrijving inhoud, content types.
  • Navigatie / structuur van de site.
  • Uitgangspunten en eisen hosting.

Webmonnik.nl zal de RFP opstellen op basis van één of meerdere interviews. Hierna volgt een concept van het document, waarna deze in overleg definitief wordt gemaakt. Op basis van de RFP kan een pitch worden uitgeschreven onder verschillende webbureaus. De deelnemers krijgen door de RFP een goed beeld van de wensen en eisen, waardoor we de uitgebrachte offertes inhoudelijk goed met elkaar kunnen vergelijken. Ook de reactie op de RFP (vragen, opmerkingen, etc.) zal inzicht geven of de partijen hetzelfde DNA hebben als jouw organisatie. Tevens zal de RFP als leidraad dienen tijdens het complete ontwikkeltraject.

Dankzij een RFP weet iedereen wat er van hem wordt verwacht. Hierdoor krijg je een betere website zonder onverwachte kosten.

Indien gewenst kan Webmonnik.nl ook tijdens het volledige ontwikkeltraject begeleiden, testen en adviseren.

Door de inzet van Rogier als projectleider hebben we binnen 3,5 maand een site gerealiseerd die aan de voor- en achterkant aan al onze wensen voldoet. Rogier was de perfecte schakel tussen de ABU en het bureau dat de website bouwde.

Wil je ook professionele begeleiding voor je nieuwe website?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

GERELATEERDE BERICHTEN

Case: nieuwe website voor ABU