Online advertising

Header Google AdWords

Het Google AdWords-advertentiesysteem is vrij complex en in een segment waar veel bedrijven (lees:concurrenten) actief zijn, kost het veel tijd en inspanning om een optimale campagne op te zetten en te continueren. Webmonnik.nl streeft naar een optimale positie voor elke advertentie. Dit zijn advertenties die veel conversies op de site genereren tegen zo laag mogelijke kosten.
Een groot voordeel van Google AdWords (SEA)  is dat er heel snel resultaat is te boeken en dat er actiematig gewerkt kan worden. Ook kan exact gemeten worden (bijvoorbeeld via Google Analytics) welke kliks conversies opleveren. Hierdoor kan de campagne verder geoptimaliseerd worden en is het mogelijk om volledig inzichtelijk te krijgen wat de ROI (Return on investment) van de advertentiecampagne is.

Resultaat AdWords via Webmonnik.nl

  • Conversiegerichte AdWords-campagne die Webmonnik.nl voor je onderhoudt, of die je zelf kan gaan onderhouden.
  • Volledig inzicht in de campagne, de resultaten en de inspanningen van Webmonnik.nl.
  • Periodieke rapportage met prestatie van de campagne (kosten, conversies, etc.)
  • Heldere conclusies en aanbevelingen.

Voordelen AdWords-werkwijze Webmonnik.nl

  • Je wordt zelf eigenaar van de AdWords-campagne(s).
  • Je krijgt een eigen login op de AdWords-omgeving. Webmonnik.nl krijgt een aparte log-in. Hierdoor is het mogelijk om direct de aanpassingen op te vragen die Webmonnik.nl heeft gedaan. Alle inspanningen van Webmonnik.nl zijn dus volledig inzichtelijk.
  • Bij onderhoud van een campagne wordt er standaard een afgesproken aantal uur per maand aan elke AdWords-campagne gewerkt. Uiteraard is het mogelijk om andere afspraken te maken, of om Webmonnik.nl in te schakelen voor acties. In dat geval kan er een prijsafspraak worden gemaakt, of werkt Webmonnik.nl op nacalculatie.

Wil je ook een resultaat gerichte AdWords-campagne?

Wil je ook een resultaat gerichte AdWords-campagne, of wil je een bestaande campagne laten optimaliseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Na ontvangst van je aanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de details door te spreken. Hierna ontvang je zo snel mogelijk een offerte volledig toegespitst op jouw situatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zie ook: