Zo bereik je het kantoor van Webmonnik.nl in Haarlem

Het kantoor van Webmonnik.nl is gevestigd aan de Julianastraat 30 in Haarlem. Deze kantoorvilla ligt tegenover het Lorentzplein. De locatie is makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer en per auto.

Ga direct naar: Openbaar vervoer | Per auto

Route kantoor Webmonnik.nl in Hhaarlem

Naar Webmonnik.nl Haarlem via het openbaar vervoer

Webmonnik.nl is vlakbij De Tempelierstraat gevestigd. Daar stoppen veel bussen. Als je met het openbaar vervoer naar Webmonnik.nl komt, dan kan je dus het beste de bus nemen naar de Tempelierstraat. Vanaf Station Haarlem vertrekken veel bussen die langs deze straat komen. De reistijd met de bus is ongeveer tien minuten vanaf station Haarlem. Zie ook de website 9292ov.nl.

Tempelierstraat Haarlem
De Tempelierstraat in Haarlem met op de achtergrond de Kathedrale Basiliek

Nadat je bent uitgestapt, loop je door de Tempelierstraat naar de Van Eedenstraat. Sla direct linksaf en volg de weg. Na enkele meters lopen zie je een flauwe bocht.  Steek hier over en je bent bij het kantoor van Webmonnik.nl.

Naar Webmonnik.nl Haarlem met de auto

Vanuit richting Alkmaar / Beverwijk
Volg de A9 richting Haarlem. Neem direct na knooppunt Rotterpolderplein de afslag richting Haarlem N205. Volg deze weg richting Haarlem-Zuid / Zandvoort tot je stoplichten tegenkomt. Vervolg de weg. Deze gaat na de stoplichten over in de Schipholweg. Volg de weg. Na 3 stoplichten kom je uit bij de Buitenrustbrug. Ga deze brug over en volg de N205. Bij het eerste stoplicht (kruising Kleine Houtweg) ga je rechtdoor zodat je op de N205 blijft. Je ziet nu aan je rechterhand het Provinciegebouw en aan je linkerhand De hout. Wissel naar de linkerbaan en sla linksaf naar De Dreef. Volg de Dreef totdat je aan je rechterhand restaurant La Place ziet (let op de flitspaal). Net voor het restaurant zie je het Office Hotel aan je rechterhand.

Afslag Haarlem Zandvoort
Afslag Haarlem- Zandvoort (vanuit Alkmaar)

Vanuit richting Amsterdam
Volg de N200 langs Halfweg richting Haarlem. Deze gaat over in de A200. Neem bij knooppunt Rotterpolderplein de afslag Alkmaar / Den Haag A9. Volg de borden richting Den Haag A9. Na het Rotterpolderplein kom je op de A9. Neem direct de eerste afslag richting Haarlem N205. Volg deze weg richting Haarlem-Zuid / Zandvoort tot je stoplichten tegenkomt. Volg de weg. Deze gaat na de stoplichten over in de Schipholweg. Volg wederom de weg. Na 3 stoplichten kom je uit bij de Buitenrustbrug. Ga deze brug over en volg de N205. Bij het eerste stoplicht (kruising Kleine Houtweg) ga je rechtdoor zodat je op de N205 blijft. Je ziet nu aan je rechterhand het Provinciegebouw en aan je linkerhand De hout. Wissel naar de linkerbaan en sla linksaf naar De Dreef. Volg de Dreef totdat je aan je rechterhand restaurant La Place ziet (let op de flitspaal). Net voor het restaurant zie je het Office Hotel aan je rechterhand.

Afslag Haarlem Den Haag
Afslag Haarlem Den Haag komend vanuit Amsterdam (via Halfweg)

Vanuit richting Utrecht
Volg de A9 richting Haarlem. Neem de afslag Haarlem – Zuid / Zandvoort N205. Volg deze weg richting Haarlem-Zuid / Zandvoort tot je stoplichten tegenkomt. Vervolg de weg. Deze gaat na de stoplichten over in de Schipholweg. Volg de weg. Na 3 stoplichten kom je uit bij de Buitenrustbrug. Ga deze brug over en volg de N205. Bij het eerste stoplicht (kruising Kleine Houtweg) ga je rechtdoor zodat je op de N205 blijft. Je ziet nu aan je rechterhand het Provinciegebouw en aan je linkerhand De hout. Wissel naar de linkerbaan en sla linksaf naar De Dreef. Volg de Dreef totdat je aan je rechterhand restaurant La Place ziet (let op de flitspaal). Net voor het restaurant zie je het Office Hotel aan je rechterhand.

Afslag Haarlem-Zuid
Afslag Haarlem-Zuid (vanuit Utrecht)

Parkeren bij Webmonnik.nl

Direct voor het Office Hotel op de Fonteinlaan, kan je gratis parkeren. Let wel op, want vlak voor de Rabobank gaat het vrij parkeren over in parkeren voor vergunninghouders! Parkeer je daar, dan loop je het risico op een boete. Op loopafstand van het Office Hotel is ook een betaalde parkeergarage te vinden: Parkeergarage De Dreef.

Parkeergarage De Dreef

Op ongeveer 3 minuten loopafstand van Webmonnik.nl is parkeergarage De Dreef gevestigd. Parkeren is hier mogelijk voor zo’n € 2,50 per uur. Het adres van parkeergarage De Dreef: De Dreef 3, 2012 HR Haarlem.

Parkeergarage De Dreef
Parkeergarage De Dreef

Als je de parkeergarage verlaat, loop dan naar De Dreef. Steek De Dreef over en sla linksaf totdat je de stoplichten tegenkomt (kruising Florapark / N205). Steek over en vervolg de weg totdat je restaurant La Place ziet. Het Office Hotel vind je aan je rechterhand net voor La Place.