Zo bereik je het kantoor van Webmonnik.nl in Haarlem

Het kantoor van Webmonnik.nl is gevestigd aan de Julianastraat 30 in Haarlem. Deze kantoorvilla ligt tegenover het Lorentzplein. De locatie is makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer en per auto.

Ga direct naar: Openbaar vervoer | Per auto

Route kantoor Webmonnik.nl in Hhaarlem

Naar Webmonnik.nl Haarlem via het openbaar vervoer

Webmonnik.nl is vlakbij De Tempelierstraat gevestigd. Daar stoppen veel bussen. Als je met het openbaar vervoer naar Webmonnik.nl komt, dan kan je dus het beste de bus nemen naar de Tempelierstraat. Vanaf Station Haarlem vertrekken veel bussen die langs deze straat komen. De reistijd met de bus is ongeveer tien minuten vanaf station Haarlem. Zie ook de website 9292ov.nl.

Tempelierstraat Haarlem
De Tempelierstraat in Haarlem met op de achtergrond de Kathedrale Basiliek

Nadat je bent uitgestapt, loop je door de Tempelierstraat naar de Van Eedenstraat. Sla direct linksaf en volg de weg. Na enkele meters lopen zie je een flauwe bocht.  Steek hier over en je bent bij het kantoor van Webmonnik.nl.

Naar Webmonnik.nl Haarlem met de auto

Vanuit richting Alkmaar / Beverwijk
Volg de A9 richting Haarlem. Neem direct na knooppunt Rotterpolderplein de afslag richting Haarlem N205. Volg deze weg richting Haarlem-Zuid / Zandvoort tot je stoplichten tegenkomt. Vervolg de weg. Deze gaat na de stoplichten over in de Schipholweg. Volg de weg. Na 3 stoplichten kom je uit bij de Buitenrustbrug. Sla voor de brug rechtsaf. Je bevindt je nu op de Schalwijkerstraat. Volg de weg tot je bij de Lange Brug uitkomt. Ga over de brug en sla rechtsaf de Kampervest op. Volg deze weg tot vlak na de HEMA en sla dan linksaf naar het Houtplein. Sla vervolgens rechtsaf naar het Lorenzplein en parkeer hier je auto. Aan het einde van de straat zie je het kantoor van Webmonnik.nl.

Lorentzplein webmonnik.nl
Lorentzplein met op de achtergrond het kantoor van Webmonnik.nl

Vanuit richting Amsterdam
Volg de N200 langs Halfweg richting Haarlem. Deze gaat over in de A200. Neem bij knooppunt Rotterpolderplein de afslag Alkmaar / Den Haag A9. Volg de borden richting Den Haag A9. Na het Rotterpolderplein kom je op de A9. Neem direct de eerste afslag richting Haarlem N205. Volg deze weg richting Haarlem-Zuid / Zandvoort tot je stoplichten tegenkomt. Volg de weg. Deze gaat na de stoplichten over in de Schipholweg. Volg wederom de weg. Na 3 stoplichten kom je uit bij de Buitenrustbrug. Sla voor de brug rechtsaf. Je bevindt je nu op de Schalwijkerstraat. Volg de weg tot je bij de Lange Brug uitkomt. Ga over de brug en sla rechtsaf de Kampervest op. Volg deze weg tot vlak na de HEMA en sla dan linksaf naar het Houtplein. Sla vervolgens rechtsaf naar het Lorenzplein en parkeer hier je auto. Aan het einde van de straat zie je het kantoor van Webmonnik.nl.

Vanuit richting Utrecht
Volg de A9 richting Haarlem. Neem de afslag Haarlem – Zuid / Zandvoort N205. Volg deze weg richting Haarlem-Zuid / Zandvoort tot je stoplichten tegenkomt. Vervolg de weg. Deze gaat na de stoplichten over in de Schipholweg. Volg de weg. Na 3 stoplichten kom je uit bij de Buitenrustbrug. Sla voor de brug rechtsaf. Je bevindt je nu op de Schalwijkerstraat. Volg de weg tot je bij de Lange Brug uitkomt. Ga over de brug en sla rechtsaf de Kampervest op. Volg deze weg tot vlak na de HEMA en sla dan linksaf naar het Houtplein. Sla vervolgens rechtsaf naar het Lorenzplein en parkeer hier je auto. Aan het einde van de straat zie je het kantoor van Webmonnik.nl

Afslag Haarlem-Zuid
Afslag Haarlem-Zuid (vanuit Utrecht)

Parkeren bij Webmonnik.nl

Tegenover het kantoor van Webmonnik.nl kan je betaald parkeren. Dit is het Lorentzplein. Dit gebied valt binnen parkeerzone 1, waar je maximaal 3 uur mag parkeren. Op het Lorenztplein zijn ook twee parkeerplaatsen (EVnetNL Charging Station) te vinden met een laadpaal.

Op loopafstand ligt Parkeergarage Houtplein Haarlem. Als je deze parkeergarage verlaat en je staat voor de hoofdingang van Hotel Carlton Square, loop dan langs de ABN-ARMO bank en steek de weg over naar het Lorenzplein. Volg deze straat tot het eind. Steek de Van Eedenstraat over en je staat voor de deur van het kantoor.