Training Looker Studio

Trainnig Google Data Studio
Met Looker Studio van Google (voorheen: Data Studio) visualiseer je op een intuïtieve manier data uit verschillende bronnen in één dashboard. Dankzij Looker Studio is het kinderspel om aantrekkelijke en interactieve rapporten te maken in je eigen huisstijl en volledig afgestemd op je doelgroep. Het samenbrengen van externe databronnen in één rapport kan veel inzichten geven. Bijvoorbeeld data uit verschillende Google-analytics accounts, statistieken van diverse advertentiekanalen en tabellen met data uit Google Sheets.

Trainer: Rogier Mostert.
Duur: Halve dag.
Vorm: Individueel, in house of via open inschrijving.
Certificaat: Inclusief certificaat van deelname.
Support: Inclusief 30 minuten support na afloop van de training (telefoon / mail)
Hand-out: Inclusief zeer uitgebreide hand-out in PDF-formaat.

Wat leer je in de training Looker Studio

Icon Google Data StudioJe leert de werking van Looker Studio o en hoe je externe databronnen op de meest slimme manier koppelt. Als je weet hoe je alle data binnenhaalt, gaan we direct aan de slag met het maken van rapporten (dashboards). Daarna leer je welke mogelijkheden je hebt om je rapporten te delen. Tot slot krijg je onmisbare tips en trucs, zodat je alles uit Looker Studio haalt. De opzet van de training is praktisch. We gaan dus ook echt samen aan de slag, zodat je effectief leert werken met Looker Studio. Indien gewenst zetten we meteen een rapport op voor je bedrijf, of voor een klant.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor elke online professional en voor elk bedrijf dat data uit verschillende online bronnen op een aantrekkelijke manier wil visualiseren in één overzichtelijk dashboard. Enige kennis van Google Analytics is handig, maar is niet noodzakelijk.

Resultaat training Looker Studio

Dankzij deze praktische en leuke training, leer je in één dagdeel goed werken met Looker Studio. Je krijgt een kickstart, waardoor je veel tijd bespaart. Na afloop van de training ben je in staat om zelf interactieve rapporten te maken op basis van data uit verschillende databronnen. Kortom: alles wat je nodig hebt om succesvol aan de slag te gaan met Looker Studio.

Meer informatie

Wil je ook op de juiste manier aan de slag met Looker Studio? Stuur mij jouw gegevens en ik neem binnen één werkdag contact met je op. Wil je direct contact? Bel dan: 06 44 0567 09.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.