Cover Waardevol nummer 8

Webmonnik in de media: Waardervol

In Waardervol nummer 8 is een artikel verschenen over het boek Succesvol Publiceren met WordPress van Rogier Moster, alias De Webmonnik. Waardevol is een gratis periodiek over werken en ondernemen in de Haarlemse Waarderpolder.

Waardevol Webmonnik over WordPress

Voor de volledigheid nog even de platte tekst:

Succesvol publliceren met WordPress

Een boekbespreking in de Waardervol

Steeds meer Nederlandse bedrijven ontdekken WordPress als content management systeem (cms) voor de realisatie en het beheer van professionele websites en weblogs. Daardoor neemt de vraag naar praktische informatie toe. Het boek Succesvol publiceren met WordPress van Rogier Mostert biedt uitkomst.

Wereldwijd maakt nu al ongeveer 8,5% van alle websites gebruik van WordPress. De gestegen populariteit zorgt voor behoefte aan meer informatie over dit open source systeem. Het Boek Succesvol publiceren met WordPress geeft niet alleen uitleg over de installatie, de configuratie, het design en andere belangrijke onderdelen van het cms, maar is ook voorzien van interessante interviews met gebruikers van WordPress en met ontwikkelaars uit de Community.

Totstandkoming van het boek
Bij de totstandkoming van zijn boek is Mostert op een eigentijdse manier te werk gegaan. Door kennisdeling op een speciaal opgerichte website en twitter-account vroeg hij welke informatie de doelgroep belangrijk vond. De input die binnen kwam, verwerke hij in het boek.

Over de auteur
Mostert is online marketingspecialist en eigenaar van het online marketingbureau Webmonnik.nl. Hij adviseert bedrijven onder meer over online strategie, social media, zoekmachine-marketing en (conversie) optimalisatie. Uiteraard is Mostert zelf ook een fanatieke WordPress-gebruiker. Onder meer op zijn culinaire weblog foodish.nl en op de website van zijn bedrijg Webmonnik.nl, maak hij gebruik van het cms.

Succesvol publiceren met WordPress
Auteur: Rogier Mostert
Aantal pagina’s: 256
ISBN-13: 9789012582131
Uitgever: Academic Service
Prijs boek: € 19,95

Waardervol wordt gedrukt en uitgegeven door drukkerij StyleMathôt.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *