KVK Sterker door samenwerking

Webmonnik.nl spreker tijdens KvK-bijeenkomst Sterker door Samenwerking

Op 24 april organiseert de Kamer Van Koophandel Amsterdam in samenwerking met diverse gemeenten, de bijeenkomst Sterker door Samenwerking. Tijdens deze avond zal Webmonnik.nl een presentatie verzorgen over het zoeken van samenwerkingen via sociale media.

In de regio Zuid-Kennemerland werken relatief veel mensen als zelfstandig ondernemer. Steeds meer zzp-ers werken onderling samen om grotere opdrachten aan te kunnen nemen, werkruimte te delen of opdrachtgevers meer continuïteit te kunnen garanderen. Samenwerken biedt voordelen, maar vraagt ook om heldere afspraken over financiën, belastingen en juridische aansprakelijkheid. Voor deze groep zzp-ers in Zuid-Kennemerland, organiseert de Kamer van Koophandel de informatiebijeenkomst Sterker door Samenwerking.

Presentatie Webmonnik.nl

Ook Webmonnik.nl zal tijdens deze bijeenkomst (locatie: Hogeschool Inholland Haarlem) een presentatie geven. In 20 minuten zal de Webmonnik vertellen hoe je middels sociale media zakelijke partners vindt om mee samen te werken en hoe je jezelf op de juiste manier presenteert in de sociale media.

Meer informatie over de bijeenkomst Sterker door Samenwerking:

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *