Uploaden naar Instagram vanaf pc

Naar instagram uploaden vanaf de pc

Als je vanaf je computer foto’s, of video’s wilde publiceren op Instagram, dan kon dat voorheen alleen via een omweg. Hier schreef ik eerder deze blogpost over. Het is nu mogelijk om rechtstreeks via de browser op je desktop, naar Instagram te uploaden.

Foto’s en video’s uploaden naar Instagram vanaf je computer

Log in op Instagram via je computer om te zien of de functie beschikbaar is binnen jouw account. Als dat zo is zie je dat in de toolbar:

Afbeeldingen uploaden naar Instagram

Je kunt een afbeelding uploaden en vervolgens het formaat kiezen, filters gebruiken, de afbeelding bewerken en de locatie toevoegen. Ook kan je hashtags toevoegen, waarbij je direct suggesties krijgt.

Video’s uploaden naar Instagram

De nieuwe optie geeft je ook de mogelijkheid om video’s te posten. Je kunt de omslag instellen, de locatie aangeven en iemand taggen.

Test of nieuwe functie?

Je kan ook eerder geplaatste berichten verwijderen. De inhoud van een geplaatst bericht aanpassen kan helaas niet. Het plaatsen van reels of stories is (nog) niet mogeljk.

Met deze nieuwe optie zullen vooral veel zakelijke gebruikers erg blij zijn, want je kunt nu foto’s en video’s op je computer bewerken en direct uploaden naar Instagram. Dat zal veel tijd besparen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *