Uploaden naar Instagram vanaf pc

Naar instagram uploaden vanaf de pc

Als je vanaf je computer foto’s, of video’s wilt publiceren op Instagram, dan kan dat alleen via een omweg. Hier schreef ik eerder deze blogpost over. Het ziet er naar uit dat je binnenkort rechtstreeks naar Instagram kunt uploaden vanaf  de browser van je pc, want in sommige accounts is dit nu mogelijk.

Foto’s en video’s uploaden naar Instagram vanaf je computer

Log in op Instagram via je computer om te zien of de functie beschikbaar is binnen jouw account. Als dat zo is zie je dat in de toolbar:

Afbeeldingen uploaden naar Instagram

Je kunt een afbeelding uploaden en vervolgens het formaat kiezen, filters gebruiken, de afbeelding bewerken en de locatie toevoegen. Ook kan je hashtags toevoegen, waarbij je direct suggesties krijgt.

Video’s uploaden naar Instagram

De nieuwe optie geeft je ook de mogelijkheid om video’s te posten. Je kunt de omslag instellen, de locatie aangeven en iemand taggen.

Test of nieuwe functie?

Je kan ook eerder geplaatste berichten verwijderen. De inhoud van een geplaatst bericht aanpassen kan helaas niet. Het plaatsen van reels of stories is (nog) niet mogeljk.

Of het daadwerkelijk om een nieuwe functie gaat of dat het slechts een test is van Instagram, weet ik niet. Het is in ieder geval een functie waar vooral zakelijke gebruikers erg blij mee zullen zijn. Hierdoor kan je foto’s en video’s op je computer bewerken en direct uploaden naar Instagram, wat veel tijd zal besparen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *