Referenties van Webmonnik.nl

Webmonnik.nl werkt voor kleine en grote organisaties, zowel profit als non-profit.

Een aantal referenties:

Rogier Mostert is voor onze website www.puurmakelaars.nl en onze online activiteiten van onschatbare waarde. Dankzij zijn expertise lopen wij ver voor de markt uit en zijn wij uitstekend vindbaar in het overvolle internet. Een absolute specialist en een integer mens!

Frederik van Till Partner PUUR* Makelaars

Rogier heeft ons geadviseerd en ondersteund op het gebied van online marketing. Dankzij zijn brede kennis, heldere visie en pragmatische aanpak heeft hij onze organisatie weten te enthousiasmeren en concreet richting geboden. Ik beveel Webmonnik dan ook van harte aan.

Yvon RoothManager Marketing Van Bruggen Adviesgroep

Rogier heeft voor ons een prima en prettige training verzorgd. Duidelijk overzicht in complexe en beweeglijke materie. Heeft er goed werk van gemaakt en we brengen zijn tips al in praktijk.

Reinold van BruggenCEO Mitopics

With the help of Rogier we succeeded in raising LinkedIn awareness and saviness throughout our organization.

Sicco BrakemaMarketing Director ORTEC Consulting Group

Rogier is a great person to work with and knows what he is doing in e-commerce. knows Adwords, and workarounds – great help, thanks

Bo Nielsen Board member People2you.com

Sinds 2012 is Rogier Mostert mijn veelzijdige partner voor het ontwikkelen van websites. Hij is niet alleen zeer plezierig om mee te werken en ‘altijd bereikbaar’, maar hij weet ook zeer goed prioriteiten te stellen en ook nog eens altijd alle deadlines te halen. Rogier is een absolute professional en ik beveel hem dan ook van harte aan.

Sebastiaan HooftEntrepreneur turned VC | Mentor | TEDx speaker