Content creatie

Header content creatie

De basis van elke succesvolle website wordt gevormd door de inhoud, zoals tekst, beeld, geluid, etc. Originaliteit en relevantie voor de doelgroep zijn hierbij belangrijke succesfactoren. Daarnaast dient de inhoud geoptimaliseerd te zijn voor zoekmachines en is een conversiegerichte benadering noodzakelijk voor het realiseren van de conversiedoelen.

Goede content

Goede content maakt een site uniek en interessant voor je doelgroep(en). In combinatie met een goed social media beleid zorgt het voor hoogwaardige traffic naar je site. Ook zorgt hoogwaardige content voor betere resultaten in zoekmachines. Tevens maakt goede content het verkrijgen van inkomende links (linkmarketing) een stuk eenvoudiger. Webmonnik.nl denkt mee, adviseert en realiseert (desgewenst) de unieke content. Dit kan volledig van a-tot-z of op basis van eigen teksten. Een grondige keyword-analyse is een standaard onderdeel van dit proces.

Dit kan Webmonnik.nl voor je betekenen

  • Bedenken van creatieve en relevante content.
  • Realisatie van zoekmachine-vriendelijke content.
  • Bestaande teksten optimaliseren voor zoekmachines.
  • Keyword-analyse.
  • Invoer van teksten in CMS.

Wil je ook unieke content, of je bestaande content verbeteren?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Na ontvangst van je aanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de details door te spreken. Hierna ontvang je een offerte die volledig is toegespitst op jouw situatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.