Verbeteradvies LinkedIn profiel

LinkedIn profiel verbeteren

Een goed LinkedIn profiel is onmisbaar om jezelf online op de juiste manier zichtbaar te maken. Juist in deze onzekere tijd is dat cruciaal. Een goed LinkedIn profiel zorgt dat opdrachtgevers en bedrijven je sneller vinden en dat ze eerder contact met je opnemen.

Wil je ook beter zichtbaar zijn en alles uit jouw Linkedin profiel halen? Vraag dan een LinkedIn profielscan aan.

LinkedIn profielscan

Linkedin profielscan

Op basis van een uitgebreide scan door een LinkedIn expert worden de verbeterpunten van jouw persoonlijke LinkedIn-profiel gedetailleerd in kaart gebracht. Je profiel wordt op meer dan 16 punten geanalyseerd. Hierna ontvang je een checklist met verbeterpunten en een praktische uitleg hoe je de aanbevelingen zelf doorvoert.

Kosten: €150,- € 75,- excl. BTW (€90,75 incl. BTW)

LinkedIn profielscan bestellen

Wil je ook alles uit je LinkedIn profiel halen? Bestel dan de LinkedIn profielscan. Na ontvangst van de betaling ontvang je jouw persoonlijke verbeteradvies uiterlijk binnen 2 werkdagen.

“Rogier heeft mij geholpen om mijn LinkedIn profiel te professionaliseren. Hij verplaatste zich goed in mij en mijn werk en door zijn handige tips weet ik mijn doelgroep beter te bereiken via LinkedIn. Rogier is zeer kundig, communicatief, integer en heel plezierig om mee te werken. Ik beveel hem van harte aan!”