Inspirerende en praktische trainingen

Webmonnik.nl geeft bedrijfstrainingen, maar ook individuele trainingen. Dit kan bij jou op locatie, of op het kantoor van de Webmonnik. Daarnaast worden er regelmatig trainingen voor groepen georganiseerd waar iedereen zich individueel voor aan kan melden middels een open inschrijving. Deze groepen bestaan uit maximaal 12 personen, zodat we de training interactief kunnen houden.

ChatGPT training

ChatGPT training

Stel je voor: een tool die je productiviteit kan verdubbelen, je processen kan stroomlijnen en je een voorsprong kan geven ten opzichte van concurrenten. Die tool is ChatGPT. Wil je als professional of bedrijf voorop lopen en optimaal profiteren van ChatGPT? Dan is een gedegen training onmisbaar. Zorg dat je voorbereid bent op de toekomst en blijf je concurrenten voor

Lees verder

Training Google Data Studio

Training Looker Studio

Met Looker Studio  van Google visualiseer je op een intuïtieve manier data uit verschillende bronnen in één dashboard. Dankzij deze praktische en leuke training, leer je in één dagdeel goed werken met Looker Studio.

Lees verder

Training e-mailmarketing met Mailchimp

Training MailChimp

Leer wat e-mailmarketing is en wat belangrijke voorwaarden zijn voor goede e-mailcampagnes. Daarnaast gaan we ook echt aan het werk met MailChimp. Na afloop kan je direct zelf aan de slag!

Lees verder

Training LinkedIn voor ondernemers

Training LinkedIn

Leer in één dagdeel hoe LinkedIn echt werkt. Hierna zet je LinkedIn effectief in voor sales, marketing, relatiemanagement en als kennistool. Inclusief optimalisatie van jouw eigen LinkedIn profiel.

Lees verder

Training WordPress

Training WordPress

Dankzij deze training maak je een vliegende start met WordPress. Ideaal als je zelf met WordPress aan de slag gaat, of als je een site laat realiseren.
Inclusief gratis boek Succesvol publiceren met WordPress.

Lees verder

Training online-marketing

Training Online marketing

Deze praktische training geeft je de belangrijkste handvatten om online marketing succesvol in te zetten voor jouw organisatie. Resultaat: een beter rendement dankzij online marketing.

Lees verder

Training facebook

Training facebook

Leer hoe je facebook zakelijk inzet voor jouw organisatie: hoe werken fanpages, welke instellingen zijn belangrijk, hoe optimaliseer je jouw profielen en hoe ga je de dialoog aan met jouw doelgroep.

Lees verder

Training Sociale Media

Training Sociale media

Doe het goed, of doe het niet! In deze training leer je hoe je de juiste social media strategie bepaalt voor jouw bedrijf, hoe je op de juiste manier aan de slag gaat, hoe je successen boekt en hoe je de resultaten meet.

Lees verder

Training twitter

Training twitter

Na afloop van deze training heeft twitter geen geheimen meer voor je en kun je twitter inzetten voor sales, marketing, reputatiemanagement, of als kennistool. Je weet hoe je doelen stelt en hoe je de resultaten meet.

Lees verder

Training schrijven voor internet

Training schrijven voor internet

Leer waar de inhoud van jouw website aan moet voldoen.
Je leert hoe bezoekers naar jouw teksten kijken (verleiding), maar
ook wat voor zoekmachines belangrijk is. Resultaat: meer
bezoekers en meer online aanvragen.

Lees verder

Wat klanten zeggen over de trainingen

De Workshop WordPress van Rogier Mostert beveel ik van harte aan. Ik heb de Workshop ervaren als interactief, informatief, praktisch toepasbaar en toegespitst op situatie en leerdoel deelnemer/klant.

Rogier heeft ons geadviseerd en ondersteund op het gebied van online marketing. Dankzij zijn brede kennis, heldere visie en pragmatische aanpak heeft hij onze organisatie weten te enthousiasmeren en concreet richting geboden. Ik beveel Webmonnik dan ook van harte aan.

Rogier heeft voor ons een prima en prettige training verzorgd. Duidelijk overzicht in complexe en beweeglijke materie. Heeft er goed werk van gemaakt en we brengen zijn tips al in praktijk.

Meer informatie online marketing trainingen

Overweeg je om een training te volgen? Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Na ontvangst streef ik er naar om binnen één werkdag contact met je op te nemen. Wil je direct contact? Bel dan: 06 44 0567 09.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.