Training twitter

Twitter training
Nederland heeft een grote groep actieve twitteraars en ook steeds meer bedrijven maken twitter onderdeel van de marketingmix. Daarnaast zijn er veel organisaties die zich afvragen of ze met twitter aan de slag moeten, wat het kost en wat het op kan leveren. En als je dan aan de slag gaat, hoe doe je dit op de juiste manier? Tijdens deze training krijg je op al deze vragen antwoord en kan je direct – en op de juiste manier – aan de slag met twitter.

Trainer: Rogier Mostert
Duur: 1 dagdeel
Vorm: Individueel, in groepsverband, of inhouse (in jouw bedrijf)
Locatie: Haarlem (andere locatie in overleg)

Wat leer je in de training twitter?

In deze training leer je hoe je twitter effectief inzet voor jou persoonlijk, of voor jouw organisatie. Je leert strategieën bepalen, doelen stellen en om deze doelen meetbaar te maken. Daarnaast krijg je veel praktische tips en voorbeelden. Op basis van deze informatie kan je zelf alles uit twitter halen.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor ondernemers die met twitter willen beginnen, of voor ondernemers die al zijn gestart met twitter en die er meer uit willen halen.

Resultaat twitter training

Aan het eind van deze training heeft twitter geen geheimen meer voor je en kun je twitter inzetten voor sales, marketing, reputatiemanagement, of als kennistool. Je weet hoe je  doelen stelt en hoe je de resultaten meet. Ook heb je goed inzicht welke tools er beschikbaar zijn. Zet je twitter binnen je organisatie in, dan geef ik je tips hoe je er intern mee om moet gaan. Hierdoor kan elke deelnemer direct aan de slag en twitter op de juiste manier inzetten.

Meer informatie

Wil je ook alles halen uit twitter met behulp van een praktische training? Stuur mij jou gegevens en ik neem binnen één werkdag contact met je op. Wil je direct contact? Bel dan: 06 44 0567 09.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.