Training schrijven voor internet

Training schrijven voor internet

Het schrijven van teksten voor websites is een vak apart. Het is een balans vinden tussen aansprekende teksten voor de doelgroep, optimalisatie voor zoekmachines en verleiding. Bedrijven die hier series aandacht aan besteden maken het verschil en zullen direct meer rendement uit hun website halen. Na deze training weet je waar je op moet letten als je zelf teksten gaat schrijven, of als je teksten laat schrijven.

Trainer: Rogier Mostert
Duur: Halve dag
Vorm: Individueel, in groepsverband, of inhouse (in jouw bedrijf)
Locatie: Haarlem (andere locatie in overleg)

Wat leer je in de training Schrijven voor internet?

Tijdens deze training van één dagdeel leer je wat de essentie is van goede teksten voor websites. Je leert je verplaatsen in je doelgroep, het uitvoeren van keyword-analyses en vervolgens het optimaliseren van jouw teksten voor de doelgroep en voor zoekmachines. Ook verleiding, conversie-optimalisatie en de statistieken van je site komen aan bod. Uiteraard kijken we ook naar de teksten op jouw eigen site, zodat je die direct kunt verbeteren.

Voor wie?

Deze training is voor elke organisatie die meer rendement uit de inhoud van zijn website wil halen. Ook organisaties die de realisatie van teksten uitbesteden, kunnen aan de hand van deze training zelf de kwaliteit van hun teksten beoordelen.

Resultaat training Schrijven voor internet

Na deze training weet je waar de inhoud van jouw website(s) aan moet voldoen. Je leert hoe bezoekers naar jouw teksten kijken, maar ook wat voor zoekmachines belangrijk is. Deze kennis kan je direct toepassen op de teksten van jouw site. Daarnaast leer je hoe je de bezoekers van jouw site kan verleiden zodat deze vaker zullen doen wat jij van te voren hebt bedacht! Kortom: meer relevante bezoekers op je site en meer conversies.

Meer informatie

Wil je ook alles halen uit de teksten van je website? Volg dan deze praktische training. Stuur mij jou gegevens en ik neem binnen één werkdag contact met je op. Wil je direct contact? Bel dan: 06 44 0567 09.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.