Training facebook

facebook training
Bijna elk bedrijf wil aan de slag met Facebook. Maar hoe pak je dit goed aan en wat wil je eigenlijk bereiken? In deze training leer je op welke manieren je facebook in kunt zetten voor jouw organisatie, hoe je de dialoog aangaat, hoe je doelen stelt en hoe je de resultaten meet. Met behulp van deze training maak je direct een goede start en leg je de basis voor een succesvolle aanwezigheid op facebook.

Trainer: Rogier Mostert
Duur: Halve dag
Vorm: Individueel, in groepsverband, of inhouse (in jouw bedrijf)
Locatie: Haarlem (andere locatie in overleg)

Wat leer je in de facebook training?

In deze training bekijken we facebook vanuit een zakelijk oogpunt. Je leert hoe je dit sociale netwerk in kunt zetten voor jouw organisatie en op welke manieren je de dialoog aangaat met jouw doelgroepen. Ook leer je op welke manieren je jouw website kunt koppelen. Uiteraard krijg je tijdens de training veel inspirerende voorbeelden te zien en hele veel praktische tips.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor bedrijven en ondernemers die op een goede manier willen starten met facebook, of voor ondernemers die al zijn gestart met facebook en die er meer uit willen halen.

Resultaat facebook training

Na deze training weet je hoe je facebook zakelijk in kunt zetten voor jouw organisatie, of voor jou als ondernemer. Je leert hoe facebook fanpages werken, welke instellingen belangrijk zijn, hoe je profielen optimaliseert en hoe je de dialoog aangaat met jouw doelgroep. Ook leer je doelen stellen en de resultaten meten. Na deze training kan je direct aan de slag!

Meer informatie

Wil je zakelijk ook alles halen uit facebook met behulp van een praktische training? Stuur mij jou gegevens en ik neem binnen één werkdag contact met je op. Wil je direct contact? Bel dan: 06 44 0567 09.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.