Training sociale media

Training sociale media
Bijna elk bedrijf heeft het over social media en dat is logisch want sociale media biedt veel kansen, maar ook uitdagingen en soms zelfs bedreigingen. In deze praktische training leer je hoe je de juiste social media strategie bepaalt voor jouw bedrijf, hoe je aan de slag gaat, hoe je successen boekt en hoe je de resultaten meet. Onmisbaar voor elke organisatie  en elke ondernemer die serieus aan de slag wil met sociale media.

Trainer: Rogier Mostert
Duur: Halve dag
Vorm: Individueel, in groepsverband, of inhouse (in jouw bedrijf)
Locatie: Haarlem (andere locatie in overleg)

Wat leer je in de training social media?

In deze training leer je wat sociale media is, welke sociale netwerken er zijn en op welke manieren je actief kunt worden op sociale netwerken. Daarnaast leer je welke strategieën er zijn hoe je de juiste strategie kiest voor jouw situatie. Ook leer je doelen stellen en resultaten meten.

Voor wie?

Deze training is ideaal voor elke organisatie en elke ondernemer die serieus en doeltreffend aan de slag wil met social media. Ben je gestart met social media, maar zie je de bomen niet meer door het bos? Dan is deze kickstart ook zeker iets voor jou!

Resultaat training social media

Na deze training ben je in staat om zelfstandig social media in te zetten voor jouw organisatie, of voor jou persoonlijk aan de hand van een doordachte strategie (o.a. sales, marketing, reputatiemanagement). Je kent de belangrijkste (ongeschreven) regels en handige tools. Je kan doelen stellen en het resultaat meten. Hierdoor is de weg vrij voor een succesvolle start met social media.

Meer informatie

Wil je ook succesvol starten met sociale media? Volg dan deze praktische training social media. Stuur mij jouw gegevens en ik neem binnen één werkdag contact met je op. Wil je direct contact? Bel dan: 06 44 0567 09.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.