Training LinkedIn

Trainnig LinkedIn voor ondernemers
LinkedIn is hét zakelijke netwerk met meer dan 4 miljoen Nederlandse gebruikers. Maar hoe maak je als ondernemer nu op de juiste manier gebruik van LinkedIn en hoe profileer je op de juiste manier je bedrijf? Na deze training heeft LinkedIn geen geheimen meer voor je en haal je echt alles uit LinkedIn!

Trainer: Rogier Mostert
Duur: Halve dag
Vorm: Individueel, in groepsverband, of inhouse (in jouw bedrijf)
Locatie: Haarlem (andere locatie in overleg)

Wat leer je in de training LinkedIn voor ondernemers?

Aan de hand van een praktische training leer je in één dagdeel hoe LinkedIn echt werkt en hoe je LinkedIn op de juiste manier inzet voor het generen van opdrachten, voor marketing, voor relatiebeheer en als informatiebron. Daarnaast zetten we jouw profiel op, of we analyseren jouw bestaande profiel en we optimaliseren deze. Ook kijken we naar je bedrijfspagina (optioneel) zodat we je organisatie ook op de juiste manier presenteren.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor ondernemers die met LinkedIn willen beginnen, of voor ondernemers die al zijn gestart met LinkedIn en die er meer uit willen halen.

Resultaat LinkedIn training voor ondernemers

Aan het eind van de training heb je een goed ingesteld LinkedIn account, ken je de werking van LinkedIn, ken je de belangrijkste instellingen en beschik je over een geoptimaliseerd LinkedIn profiel. Hierdoor word je sneller gevonden en is jouw profiel aantrekkelijker dan die van anderen. Ook weet je na afloop hoe je zelf prospects zoekt en benadert. Daarnaast kan je jezelf op de juiste manier binnen LinlkedIn profileren.

Meer informatie

Wil je ook alles uit LinkedIn halen met behulp van een praktische training? Stuur mij jouw gegevens en ik neem binnen één werkdag contact met je op. Wil je direct contact? Bel dan: 06 44 0567 09.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.