Webmonnik.nl blog

Facebook Live Video

Woningen bezichtigen met Facebook Live Video

/
Als online marketeer test ik samen met Puur Makelaars continu…
Online marketing trends 2016

Drie belangrijke online marketing trends voor 2016

/
In 2016 gaan weer heel veel mooie dingen gebeuren binnen het vakgebied online marketing. Ik zet drie belangrijke online marketing trends voor je op een rij. Deze trends mag je in ieder geval niet missen!
KvK Dag van de Innovatie

Webmonnik.nl geeft advies op Dag van de Innovatie

/
Op 1 oktober organiseert De kamer van Koophandel de Dag van de Innovatie. Webmonnik.nl geeft op deze dag advies over online marketing. Want met een innovatief idee alléén kom je er namelijk niet. Hoe bereik je online de doelgroep van jouw innovatie en hoe maak je ze enthousiast.
Uptime Robot

Uptime Robot: handige gratis uptime monitor voor je website

/
Voor veel bedrijven is de website hét marketing- en saleskanaal. Het is dus belangrijk dat je site altijd beschikbaar is, zodat je geen leads en verkopen mist. Een handige gratis tool om de beschikbaarheid van je site te controleren is Uptime Robot. Zo stel je dit in voor jouw site.
Interview Vastgoed

Interview magazine Vastgoed

/
Het vaktijdschrift Vastgoed vroeg mij om mijn visie over makelaars en online marketing. Dat resulteerde in een dit artikel van één pagina in het maartnummer.
Social media gebak

Heel Internet bakt: social media gebak

/
Niet gezien op heel Holland Bakt, maar natuurlijk wel op internet: social media gebak. In deze video's laat Ann Reardon zien hoe je zelf een twitter cake maakt, of een facebook cheese cake. Aan de slag dus!
Afmeting afbeeldingen en video op sociale netwerken

Afmeting van afbeelding en video’s voor sociale netwerken

/
Als je gebruik maakt van verschillende sociale netwerken dan is het altijd weer even zoeken wat de ideale afmeting is voor je afbeeldingen en video's. Deze mooieinfographic zet het voor je op een rij voor de belangrijkste sociale netwerken. Handig dus!
Mobiel vriendelijke site

Is jouw site al mobielvriendelijk?

/
Vanaf 21 april zal Google de mobiel vriendelijkheid van websites als ranking factor meenemen in de zoekresultaten van mobiele zoekopdrachten. Is jouw site niet mobiel vriendelijk, dan kan dit een dramatisch effect hebben op het aantal bezoeken via mobiel. Wat nu?
Feedback met hotjar

Gebruikersfeedback verzamelen met Hotjar

/
Om de conversieratio op je website te verbeteren is inzicht nodig in het gedrag van de bezoekers op je site. Om dit makkelijker te maken is een nieuwe set tools beschikbaar van de Europese startup: Hotjar. Ik meldde mij aan voor het beta-programma en zocht uit of Hotjar de moeite waard is.
Nieuwe website Puur Makelaars

Case: de realisatie van een unieke makelaarssite

/
De afgelopen maanden heeft Webmonnik.nl samen met webbureau noon design hard gewerkt aan een nieuwe website voor puurmakelaars.nl. Vandaag is de vernieuwde gelanceerd. Het resultaat is uniek voor de Nederlandse makelaarswereld. In dit artikel laat ik je zien hoe we dit project hebben aangepakt.
Referer spam bestrijden in Google Analytics

Referer spam tegenhouden in Google Analytics

/
Als je regelmatig je Google Analytics statistieken raadpleegt, dan zal je ongetwijfeld hebben gezien dat er steeds meer dubieuze verwijzingen zichtbaar zijn. Je ziet b.v. sites als semalt.com. Dit is zogenaamde referer spam en het kan je statistieken flink vervuilen. Heb je hier last van? Stel dan filters in om dit tegen te gaan.
Online marketing Trends 2015

Online marketing trends voor 2015

/
Online marketing is een enorm breed vakgebied met heel veel specialisaties en dus ook heel veel trends voor 2015. Ik heb een keuze gemaakt en laat je in dit blogbericht drie belangrijke online marketing trends zien. Hier moet je in 2015 in ieder geval rekening mee houden!