Webmonnik.nl blog

Blogposts voor je bedrijfsvermelding op Google

/
Google heeft een nieuwe interessante functie uitgerold voor Google Mijn bedrijf. Hierdoor is het nu mogelijk geworden om blogposts te plaatsen bij bedrijfsvermelding. Zo doe je dat!
Cache Facebook en Linkedin

Je webpagina opnieuw laten indexeren door Facebook en LinkedIn

/
Als je de link van een webpagina deelt op Facebook of LinkedIn, zie je soms oude informatie die je in de tussentijd al hebt aangepast op je webpagina. Als dit probleem zicht voordoet... zo los je dat op!
Google Data Studio

Je data slim visualiseren met Google Data Studio

/
Met Google Data Studio visualiseer je op een intuïtieve manier data uit verschillende bronnen in één dashboard. Voor veel bedrijven kan het een mooie aanvulling zijn op Google Analytics. Hoe werkt Google Data Studio?
Je Youtube video op facebook delen

Deel je YouTube-video’s over de volle breedte op facebook [tip]

/
Wanneer je de link van een YouTube-video op de timeline van je…
Website down?

Is alleen mijn website down? [tip]

/
Een van de belangrijkste tools van een online marketeer is in veel gevallen nog steeds een goed werkende website. Eerder schreef ik al hoe je met een tool als Uptime Robot binnen 5 minuten een melding krijgt als je site uit de lucht is. Maar wat doe je daarna?
Facebook Live Video

Woningen bezichtigen met Facebook Live Video

/
Als online marketeer test ik samen met Puur Makelaars continu…
Online marketing trends 2016

Drie belangrijke online marketing trends voor 2016

/
In 2016 gaan weer heel veel mooie dingen gebeuren binnen het vakgebied online marketing. Ik zet drie belangrijke online marketing trends voor je op een rij. Deze trends mag je in ieder geval niet missen!
KvK Dag van de Innovatie

Webmonnik.nl geeft advies op Dag van de Innovatie

/
Op 1 oktober organiseert De kamer van Koophandel de Dag van de Innovatie. Webmonnik.nl geeft op deze dag advies over online marketing. Want met een innovatief idee alléén kom je er namelijk niet. Hoe bereik je online de doelgroep van jouw innovatie en hoe maak je ze enthousiast.
Uptime Robot

Uptime Robot: handige gratis uptime monitor voor je website

/
Voor veel bedrijven is de website hét marketing- en saleskanaal. Het is dus belangrijk dat je site altijd beschikbaar is, zodat je geen leads en verkopen mist. Een handige gratis tool om de beschikbaarheid van je site te controleren is Uptime Robot. Zo stel je dit in voor jouw site.
Interview Vastgoed

Interview magazine Vastgoed

/
Het vaktijdschrift Vastgoed vroeg mij om mijn visie over makelaars en online marketing. Dat resulteerde in een dit artikel van één pagina in het maartnummer.
Social media gebak

Heel Internet bakt: social media gebak

/
Niet gezien op heel Holland Bakt, maar natuurlijk wel op internet: social media gebak. In deze video's laat Ann Reardon zien hoe je zelf een twitter cake maakt, of een facebook cheese cake. Aan de slag dus!
Afmeting afbeeldingen en video op sociale netwerken

Afmeting van afbeelding en video’s voor sociale netwerken

/
Als je gebruik maakt van verschillende sociale netwerken dan is het altijd weer even zoeken wat de ideale afmeting is voor je afbeeldingen en video's. Deze mooieinfographic zet het voor je op een rij voor de belangrijkste sociale netwerken. Handig dus!